A 3 legjobb körömtrend idén
Divat

A 3 legjobb körömtrend idén

  • 2022. április 19.

A körömtrendek az utóbbi években igazán egysíkúak voltak. Bár az aktuális irányzatok mindig kicsit átalakultak az új szezonnal, a fő csapásirányok megmaradtak. Ám az új évvel egy sokkal színesebb, vibrálóbb kavalkád köszöntött be, minél feltűnőbb, annál jobb!

Pasztell körmök

A gyönyörű pasztell árnyalatok klasszikusak. Legyen szó cseresznyevirág-rózsaszínről, lilaskékről, májuszöldről vagy világossárgáról, a pasztell körmök szinte bármilyen színcsalád felé csodásak - a lényeg, hogy az árnyalatok gyengén pigmentáltak. Vagy csípős szivárványos körmöket varázsolsz, amelyekben több finom árnyalatot kombinálsz, vagy minden körmödet befested a szezon kedvenc színére.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MY ROCKING KIDS (@myrockingkids)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)



Pink francia köröm

Rozé, rózsaszín vagy korall – a rózsaszín árnyalatai azonnal kellemes megjelenést kölcsönöznek, és szemet gyönyörködtetőek, különösen tavasszal és nyáron. Az egyszínű all-over változat mellett idén a francia manikűrt is lakkozzuk, lehetőleg rózsaszínre. Akár félhold manikűrként, különböző színárnyalatokban vagy fényes, csúcsmentesen. Szeretjük!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber (@amberjhnails)


Daisy körmök

A boldogság érzése elkerülhetetlen ennél a virágos trendnél. A díszes százszorszépek a körmökön nem csak szuperaranyosan néznek ki, de szabad kézzel is könnyen megtervezhetők – még akkor is, ha nem vagy éppen egy született körömszakértő. A legegyszerűbb százszorszép minta úgy jön létre, hogy hat azonos színű szirmot körbe rajzolunk kívülről egy pöttyös eszközzel. A szerszám másik oldalával ezután helyezzen el egy sárga pontot bimbóként. Gyönyörű!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐆𝐈𝐀𝐍𝐆’𝐒 𝐍𝐀𝐈𝐋𝐒 (@giang_nails)

forrás: cosmopolitan.de

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };