Ikerlélek - amikor a lelked egy része valaki másban szunnyad
Szerelem

Ikerlélek - amikor a lelked egy része valaki másban szunnyad

  • 2022. március 03.

Az ikerlelkek mindig megtalálják egymást. Néha az emberek nem is tudják, hogy csak a lélek felét hordozzák magukban. Mit is jelent ez pontosan?

Ismered azt az érzést, amikor találkozol valakivel, és hirtelen valami különös érzés kerít hatalmába? Csak pár mondatot váltasz vele, és valahogy minden passzol? Akkor könnyen lehet, hogy megtaláltad az ikerlelkedet. Az ikerlélek egy lélek, amely kettéhasadt, és két emberben él.

Mi is az az ikerlélek?

Saját lelkünk tökéletes kiegészítője csak az ikerlélek lehet, mert az eredete megegyezik a sajátunkkal. Eredete a következőképpen határozható meg: egyetlen lélek két részre szakadt, és most két emberben él. Ez a két fél tökéletesen kiegészíti egymást, és természetes, hogy egymásra akarnak találni.

Hogyan lehet felismerni?

Arisztophanész szerint a szerelem vágyakozás és a lélek kölcsönös gyógyulása. Ennek megfelelően az ikerlelkeddel való találkozás a „hazatérés” érzését jelenti. Amikor megismered ikerlelkedet, hihetetlen energia szabadul fel, ami mindkét oldalról érezhető. A másik ember a saját lelked tükre, és ott felismered magad. Mély kötelék épül fel köztetek azonnal. Elveszíted minden időérzékedet, de különösen a térérzékedet. Nem számít, hol találkoztok, vagy mit csináltok, amíg együtt vagytok.

Az ikerlélek hasonló a jin és jang leírásához: két dolog, ami nem egy, de mégis összetartozik. A Taijitu szimbólum legelterjedtebb változatában a yin oldalon belül van a jang oldal pontja és fordítva – ez egyértelművé teszi, hogy mindkettő hordozza a másik egy részét. Ez olyan intuitív kapcsolatot ébreszt az ikerlélekkel, amelyet szavakkal nem lehet leírni.

Mikor találkozol vele?

Az ikerlélek a saját lelked tükre. Megmondja, kik vagyunk. Próba elé állít bennünket. -Békében vagyunk önmagunkkal? Hová fejlődhetünk, és min kell dolgoznunk? Arra a kérdésre viszont, hogy miért találkoznak az ikerlelkek, a legegyszerűbb válasz: újra eggyé akarnak válni. A két lélek közötti vonzalom akkora, hogy hihetetlen mennyiségű energia szabadul fel.

Elengedhetem?

Az ikerlélekkel való találkozás és kapcsolat a legnagyobb eufória. Ez nem jelenti azt viszont, hogy örökké együtt kell maradnotok. Az ikerlélek szerelem nagyszerű, ugyanakkor rendkívül nyitott és őszinte – így derül fény a sötét oldalainkra. A lelki társ kapcsolatban gyakran van egy érzelmi és egy racionális rész, amelyek gyakran konfliktusba kerülnek. Ha a konfliktusok dominálnak, fontos az elválás – még akkor is, ha még mindig szeretitek egymást. Az ikerlélek elengedése nehéz, de néha az egyetlen helyes lépés.

Az ikerlelkek szétválása nem feltétlenül örökre szól. Az ikerlélek a másik feled és mindig is az lesz – függetlenül attól, hogy külön élsz-e vele vagy sem. Amikor mindkét oldalon lezajlott a döntő fejlődési folyamat, az ikerlelkek újra egymásra találhatnak. Fontos viszont, hogy az elváláskor ne reménykedjünk titkon a viszontlátásban. Ez a motiváció megakadályozhatja a fejlődési folyamatot. Fontos, hogy a szakítás után magadra koncentrálj, és töltsd fel magad eregiával. Az egészséges és gyógyító ikerlélek szerelem előfeltétele, hogy önmagaddal is elégedett legyél.

forrás: glamour.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };