Romantikus úti célok pároknak
Lifestyle

Romantikus úti célok pároknak

  • 2022. március 10.

Nincs is jobb, mint az együtt töltött idő. Íme 10 úti cél egy romantikus nyaraláshoz.

A stresszes hétköznapokon sajnos túl kevés időt töltünk együtt a családunkkal. Annál fontosabb, hogy tudatosan szánjunk időt egymásra, legyen az csupán néhány óra vagy több nap. Természetesen ennek a legjobb módja, ha összepakolod a bőröndödet, és kedveseddel az oldaladon elmenekülsz a hétköznapok stresszétől.

1. Párizs, Franciaország

Az Eiffel-torony látogatása természetesen kötelező egy pár párizsi utazása során. Ennek az egyedülálló nevezetességnek a puszta látványa, különösen sötétedés után, romantikus légkört teremt.


purevacations.com

2. Velence, Olaszország

Párizs mellett Velence is a világ egyik legromantikusabb városa – és ez így van jól. Kis éttermeivel és kávézóival, tipikus pasztell színű velencei házaival és lenyűgöző palotáival az olaszországi város a szerelmespárok számára készült.


purevacations.com

3. Barcelona, Spanyolország

Spanyolország második legnagyobb városa és Katalónia fővárosa ideális minden szerelmespár számára, akik nem csak egy romantikus hétvégére vágynak, hanem a tengerparti nyaralást is szeretik.



marriottvacationclub.com

4. Verona, Olaszország

A világ legromantikusabb helyeinek rangsorában Verona nagyon előkelő helyet foglal el, hiszen Shakespeare Rómeója és Júliája itt szerettek őrülten egymásba.


noe.hu

5. Kappadókia, Törökország

A párok következő romantikus úti célja Törökország. Kappadókia régióról beszélünk, amely leginkább a „tündérkéményeiről” ismert. Ez alatt a kúp alakú kőzetképződmények értendők, amelyek a vulkáni tufakőzet eróziójával jöttek létre.


fest.travel.com

6. Zillertal, Ausztria

Romantikus hangulatban vagy? Akkor irány Ausztria, pontosabban Tirol. A Zillertal Ausztria egyik legkedveltebb úti célja, és tökéletes feltételeket kínál egy pár nyaralásához, hiszen számos romantikus hely és szálloda található a régióban.


appartement-zillertal.tirol

7. Amalfi, Olaszország

Az Amalfi-part valószínűleg sokak számára ismerős az Instagramnak köszönhetően. Számos híresség, hollywoodi sztár és influencer nyaral itt minden évben. Még ha az olaszországi tengerparti régió zsúfolt is, különösen nyáron, az Amalfi-part igazi nyaralóparadicsom a szerelmesek számára.


franks-travelbox.com

8. Szantorini, Görögország

Aki járt már Szantorinin, az tudja, hogy milyen különleges varázsa van ennek a helynek. Festői fehér házak kék tetőkkel, meredek sziklákkal, koromfekete lávapartokkal, az Égei-tenger azúrkék vizével és hagyományos görög tavernákkal. 


vilaggamentunk.com

9. Izland

Izland szinte predesztinált egy romantikus páros vakációra. Vulkánok, fekete lávamezők, gleccserek és gejzírek – a világ legnagyobb vulkáni szigete rengeteg természettel és együttléttel kínál időt. 


urlaubsguru.de

10. Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek minden nászutas célpontja. A több atollból és összesen 1196 szigetből álló szigetcsoport fehér, pálmafákkal övezett homokos strandokkal, a kék és türkiz minden árnyalatában csillogó vízzel és színes korallzátonyokkal inspirál.


gettyimages

forrás: gofeminin.de

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };