A 6 legjobb sampon 2022-ben
Szépség

A 6 legjobb sampon 2022-ben

  • 2022. augusztus 15.

A legjobb sampont keresed száraz, törékeny vagy festett hajra? Összegyűjtöttük nektek a legjobbakat.

1. A legjobb sampon normál hajra

Még a nem komplikált hajtípusokat is jól kell ápolni, ezért vannak speciális samponok normál hajra. Az Ouai "Medium Hair" gyengéden tisztító és élénkítő hatású. Stimulálja a fejbőrt,erősíti a hajat és fényt kölcsönöz neki. Néhány csepp is elég egy hajmosáshoz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELZA GAMEZ (@elzagamez)


2. A legjobb sampon gyorsan zsírosodó hajra

A vékony haj hajlamos gyorsabban zsírosodni, így a napi hajmosás alapvetően elkerülhetetlen. A Kérastase "Genesis Bain Hydra-Fortifiant" hajsamponja erősíti ezt a hajtípust, és megelőző hatást fejt ki a haj töredezése és hajhullás ellen. A szennyeződést és a faggyút gyengéden eltávolítják a fejbőrről és a hajról, és a haj új frissességgel ragyog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerastase (@kerastase_official)


3. A legjobb sampon a dúsabb hajért

Az egyik legjobb sampon, amely volument és fényt ad a hajnak, a Christophe Robin hajpaszta. Az innovatív sampon formula légies habbá változik, amely vulkáni földdel, rózsa kivonattal, baobab levelekkel és hámlasztó cukorkristályokkal tisztítja és volument ad a hajnak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christophe Robin (@christopherobinparis)


4. A legjobb sampon sérült hajra

A Redken "Extreme Shampoo" samponja a legjobb választás itt, mivel hosszú távon erősíti a sérült hajat a fehérje és ceramid felhalmozódása révén a legyengült területeken. Speciális RCT fehérje komplexével a sampon helyreállító és megelőző védő hatást fejt ki a haj szerkezetére.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAS COLOR HAIR. (@lascolor)

5. A legjobb sampon festett hajra

A szőkített vagy más módon festett haj speciális hajápolást igényel, mert ez a hajtípus gyakran nagyon igénybe van véve. A festett hajra való jó samponnak segítenie kell a hajnak abban, hogy a szín intenzitása a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Például a regeneráló és védő "Amla Oil Deep Repair" sampon az IGK-tól - a márka, amelyet négy jól ismert fodrász-stylist fejlesztett ki - friss fényt ad.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IGK Hair (@igkhair)

6. Sampon ami friss érzetet hagy maga után

A teafaolajat, mentát és levendula kivonatot tartalmazó Paul Mitchell "Teafa különleges samponja" minden hajmosás után frissességet kelt, és szinte minden hajtípusra alkalmas növényi alapú összetevői vannak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Tree (@teatreehaircare)

forrás: vogue.de

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };