A legjobb női parfümök 2022-ben
Szépség

A legjobb női parfümök 2022-ben

  • 2022. december 30.

Körülnéztünk 2022 legjobb női parfümjei között, és megmutatjuk, mely illatok kerültek a legjobbak listájára az éven.

Virágos, nőies vagy valami különleges és szokatlan? Ha parfümökről van szó, mi, hölgyek, különösek vagyunk. Mindannyian egyénileg döntjük el, hogy melyik illatot tartjuk jónak, melyik illik saját karakterünkhöz, és melyik parfüm tartozik feltétlenül a 2022-es év legjobb női parfümjei közé. Azonban van néhány illat, amely figyelmen kívül hagyja ezeket a nagyon egyéni ízléseket, és sok nő számára vonzó. Ez magába foglalja a női parfümök széles választékát. Így biztosan soha nem tévedhetsz, ha ajándékot keresel.

1. "La Vie est Belle Soleil Cristal", Lancome

Először a mandarin és az édeskés friss bergamott citrusos tónusai keltik fel figyelmét, mindezt egy csipet pikáns rózsaborssal fűszerezve. Kis idő múlva a jázmin fehér virága, a narancsvirág és a napsütötte kókusz akkordjai ragyogtatják meg az illatát. Az illat az írisz, a pacsuli és a vanília tónusai hullámain fokozatosan vonul el.


lancome-usa.com

2. "Mon Guerlain Sparkling Bouquet", Guerlain

Elsőként a mandarin és a bergamott citrusos találkozása ragadja magával az érzékeidet, amelyet körtés akkord tesz teljessé. A kezdeti gyümölcsös jegyek hamarosan levendulával, gyengéd bazsarózsával és jázminnal fonódnak össze, ragyogó, napsugaras lecsengéssel. A kompozíció kifinomultsága a vaníliának köszönhető, amely fehér pézsmával és a szantálfa krémes jegyeivel keveredve a legutolsó pillanatig elkísér téged.


douglas.com

3. "Flora by Gucci Gorgeous Gardenia", Gucci

Elsőként a zamatos körte illata ragad magával, amelyet fekete bogyós gyümölcsök és olasz mandarin jegyei festenek alá. Hamarosan a tiszta, krémes gardénia enyhén gyümölcsös és zöld hangulata varázsol el, vele együtt a fehér jázmin virágainak ragyogó akkordja is. Legvégül a pacsuli és a barna cukor édeskés jegyei bontakoznak ki.


douglas.com

 4. "My Way", Giorgio Armani

Az illatban a világ minden tájáról származó összetevők fonódnak össze. Elsőként kalábriai, édeskésen citrusos bergamottot érezhet, amely egyiptomi narancsvirággal elegyedik, majd mély, bódító jázmint és Indiában gyűjtött tubarózsát is felismerhetsz benne. Végül az érzéki alapillat a melengető cédrusfa, a fehér pézsma és a madagaszkári vanília hullámain lebeg.


douglas.hu

5. "L'Interdit Rouge", Givenchy

Elsőként a vérnarancs és a gyömbér uralja érzékeid. Kis idő múlva az illat virágos jellege jelentkezik teljes erővel a jázmin, a tubarózsa és a narancsvirág fehér virágainak bódító jegyeinek köszönhetően. A szegfűborsfa fűszeres és pikáns jegyei teszik teljessé az illatot.


fragrancedirect.co.uk

6. "Ginza", Shiseido

Elsőként a gránátalma jegyeit érezheted, ahogyan egy csipetnyi rózsaborssal fonódnak össze. A figyelem hamarosan a magnólia, a frézia és a japán orchidea szirmaira irányul. Az illatkompozíciót a hinoki, a szantálfa és a pacsuli jegyei teszik tökéletessé, amelyek harmonikus egységet alkotnak, hogy az élmény a teljes lecsengésig tartson.


kremmania.hu

7. "Aqua Allegoria Flora Salvaggia", Guerlain

Először ibolyát és a görögdinnye élénk tónusait érezheted. Hamarosan teljes valójukban mutatkoznak meg a fehér narancsvirág és a jázmin ragyogó jegyei, amelyeket vadvirágos akkord tesz teljessé. A púderes lecsengésű nőszirom és a fehér pézsma tiszta jegyeinek hullámain az illat lassan úszik el, és egészen a teljes lecsengésig érezhető.


douglas.hu

forrás: notino.hu

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };