Victoria Beckham minden nap ezt a vacsorát eszi 25 éve
Lifestyle

Victoria Beckham minden nap ezt a vacsorát eszi 25 éve

  • 2022. február 24.

A River Cafe Table 4 podcastjában David Beckham elárulta, hogy Victoria, Spice Girl kora óta mindig ugyanazt az ételt eszi

Victoria Beckham állandó vendége Ruth Rogers The River Cafe-jának

Még a podcast-szkeptikusok is beleszeretnek a The River Cafe 4-be, amelyben az étterem alapítója, Ruth Rogers a leghíresebb törzsvendégeivel beszélget az ételekkel való évek óta tartó kapcsolatáról. A Hammersmith intézményben eddig megfordult sztárok közé tartoznak a VIP-k, mint Tracey Emin, Pete Davidson, Nigella Lawson és Edward Enninful a brit VOGUE-tól.

David Beckham megoszt néhány titkot felesége, Victoria Beckham diétájáról

Rogers legújabb vendége azonban gasztronómiai kinyilatkoztatásaival került a címlapokra. A "Tabel 4" február 1-jei epizódjában David Beckham a Beckham-otthon étkezéseiről beszélt – beleértve azt a tényt is, hogy Victoria minden nap ugyanazt eszi, mióta több mint 25 évvel ezelőtt találkozott vele. „Csak grillezett halat és párolt zöldséget eszik, ettől ritkán tér el” – magyarázza nevetve. "Az egyetlen alkalom, amikor levett valamit a tányéromról, az volt, amikor Harperrel terhes volt, ez csodálatos volt... Ez volt az egyik kedvenc estém. Nem emlékszem, mi volt, de biztos vagyok benne, hogy azóta nem ettem!"

Victoria Beckham kedvenc étele: a sima teljes kiőrlésű pirítós

Victoria Beckham elárulta, hogy rendkívül válogatós – az olaj, a vaj, még a szósz sem kerül bele a napi étkezéseibe. (Reméljük, hogy kivételt tesz a River Cafe-ban, és a grillezett hal- és zöldségválasztéka olyan jó, mint a vad tengeri sügér és a lassan főzött firenzei édeskömény). Az egykori Spice Girl kedvenc étele? Egy darab sima teljes kiőrlésű pirítós sóval meghintve.

Nagyi csirke levese? David Beckham a zsidó konyha rajongója

Davidnek viszont úgy tűnik, jó keze van a konyhában, és a podcast kezdete előtt varászol egy tányér tagliatellét rókagombával, vajjal és parmezánnal Rogersnek. További érdekesség a beszélgetésükben: a focista rajong a zsidó konyháért. Ezt nyilatkozta: "Minden szombaton, amikor hazajöttünk, a nagymamám csirkehúslevest készített gombóccal... én ezen nőttem fel."

Forrás: vogue.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };