Dopamin öltözködés: Ezzel a divatirányzattal boldogan kezdjük 2022 tavaszát
Divat

Dopamin öltözködés: Ezzel a divatirányzattal boldogan kezdjük 2022 tavaszát

  • 2022. február 25.

Elég volt a szürke napokból és a rosszkedvből! A Dopamine divat most a Good Vibes-t hozza a szekrényünkbe. Így működik a jó közérzet divatirányzata...

3...2...1... indul a jókedv! A járvány sivár "lusta kinézete" után most egy friss, jó érzést keltő trenddel kezdjük a tavaszt. És nem csak a stílusos ruhákat jelenti, hanem a mentális egészségünket is javítja. Elmagyarázzuk, hogy mi van a Dopamine Dressing nevű divatos divatnövelő mögött, és hogyan tudod helyesen megvalósítani a trendet.

Hogyan működik a dopamin öltözködés?

A dopamine öltözködés segítségével aktívan válassz olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyek jó hangulatba hoznak, és felszabadítják a dopamint, a boldogsághormont. Így ez a divatirányzat pozitív hatással van a mentális egészségre. Valljuk be, ez önmagában nem újdonság. De főleg a Corona után használhatnánk egy divatfokozót, igaz? A 2022-es év mottója tehát: Bátorság a színhasználathoz! Mert pszichológiai jó közérzetet érhet el, és növelheti az önbizalmat. Ha ilyen színeket viselsz, testtartásod, hangod és gesztusaid gyakran megváltoznak, ami azt jelenti, hogy a körülötted lévők is pozitívabban látnak téged.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Hall | Style over 40 (@clubforty.claire)


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ElisabettaCanalis Official FC (@elisabettacfans)


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)



Forrás: vogue.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };