Rihanna: Az énekesnő erre a szépségápolási rutinra esküszik a terhessége alatt
Szépség

Rihanna: Az énekesnő erre a szépségápolási rutinra esküszik a terhessége alatt

  • 2022. február 26.

Rihanna most egy interjúban elárulta, hogyan néz ki jelenlegi szépségrutinja, és mire figyel a terhesség alatti ápolás és smink terén

Ez Rihanna szépségápolási rutinja a várandóssága alatt

2022 februárjának elején Rihanna és barátja, A$AP Rocky hatalmas médiarobbanással jelentette be az Instagramon keresztül, hogy első közös gyermeküket várják. A képen, amelyet nem maguk posztoltak, hanem a fotósra hagytak, Rihanna és a rapper látható New Yorkban sétálni. Minden szem Rihanna gyönyörű pocakjára szegeződik, amelyet rózsaszín vintage Chanel kabátján keresztül enged átcsillanni. Így most végre kiderült a titok, és Rihanna hirtelen a középpontba került. Az énekesnő nemcsak a legmenőbb terhességi kinézetekhez ad mindennap új inspirációt, hanem azt is elárulja, hogyan ápolja bőrét a terhesség alatt, és hogyan néz ki a szépségápolási rutinja.

Rihanna nem nélkülözheti ezt a szépségkiegészítőt

Egy szépségápolási kiegészítő, amely nélkül soha nem láthatod Rihannát: a rúzs. Ez a terhesség alatt sem változik, mert az énekesnő egy interjúban elárulja: „A rúzs mindig is fontos volt számomra, és az is marad. Teljesen meg tudja változtatni a kinézetemet. Jól érzem magam tőle. Főleg mostanában sok nap van, amikor extra fáradt vagyok, és egy bomba rúzs a hozzáillő külsővel párosítva tökéletes”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna Daily Lounge (@rihannalounge)

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };