Fonott táskák - a nyár tökéletes kiegészítői
Divat

Fonott táskák - a nyár tökéletes kiegészítői

  • 2022. május 24.

Megmutatjuk a legszebb modelleket, és elmondjuk, hogyan kombinálhatod őket a legjobban.

Klasszikus fonott táskák

Nagy, kicsi, kerek, szögletes – a szupertrendi kosaras táskák sokféle méretben, formában (és színben) jelennek meg ebben a szezonban. Ezért tökéletesen illeszkedik a nyár divatirányzataihoz. Legyen szó hétköznapi farmernadrágról és fehér alapingről, vagy nyári ruhákról és csinos balerinákról – a csinos kosaras táskák minden ruhát szuper nyári frissítéssel ruháznak fel. A sztárok és influencerek már felfedezték maguknak a trendtáskákat, és megmutatják, hogyan viselik.

Fonott táska az utcai stílus sztárjainak

Olivia Palermo divatkirálynő egyszerű kosártáskáját légies nyári ruhával és magassarkúval díszíti. Te is beleszerettél ebbe a megjelenésbe? Megértjük, mert mi sem tudunk betelni a menő fotóval és azonnal elkezdtünk keresni egy hasonló táskamodellt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)


Krémes árnyalatú fonott táska

Kosár táskák fehér és bézs színben. Emili Sindlev stylist bemutatja divatos táskáját, amit sárga blézerrel visel. Finom ékszerekkel és menő napszemüvegekkel kombinálva a fényes kosártáska a nyár szemet gyönyörködtetője.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)


Rattan stílusú táskák

A lakberendezési trendekből már tudjuk , hogy a rattan az utóbbi idők legjobbjai közé tartozik. Teljesen egyértelmű, hogy itt a divatvilág is érintett, és varázslatos kiegészítőkben dolgozza fel az anyagot. Az influencer Nina Schwichtenberg egyszerű táskamodelljét hozzáillő kalappal és alkalmi ruhával viseli. Mi pedig azt mondjuk - mesés!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet)

forrás: cosmopolitan.de

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };