Kate Middleton ruhája Diana hercegnő előtt tiszteleg
Divat

Kate Middleton ruhája Diana hercegnő előtt tiszteleg

  • 2022. június 21.

Ugyanis Lady Diana szinte ugyanilyen ruhát viselt Berkshire-ben 1988-ban.

Kate Middleton ruhája különleges történetet mesél el

Nagy-Britannia is a kánikula kellős közepén van, de Cambridge-i hercegnén ez nem látszik. Néhány nappal azután, hogy bejelentették, hogy a Cambridge-i Londonból Windsorba költözik, Kate elkísérte férjét a berkshire-i Royal Ascotba. Kate Alessandra Rich márkájú pöttyös ruhát viselt, Sally-Ann Provan sapkával párosítva.


gettyimages


gettyimages

Kate Middleton ruhája Lady Di előtt tiszteleg

A megjelenés emlékeztet a Cecil Beaton által tervezett jelmezekre az 1964-es My Fair Lady zenei adaptációban és Julia Roberts versenypályán való megjelenésére az 1990-es Pretty Womenben. (Alessandra Rich tervei gyakran sajátos háttértörténettel rendelkeznek; a sötétkék ruha, amelyet a hercegnő választott a hercegnek, Alfred Eisenstaedt híres, 1945-ös fényképe ihlette, „V-J Day in Times Square”.) A hercegnő stílusjegyei vitathatatlanul Diana, walesi hercegnő monokróm megjelenése volt 1988-ban.

Természetesen a hercegnő számtalanszor viselte Alessandra Rich terveit. Az év elején a márka redős midi ruháját viselte, Gianvito Rossi magassarkújával Edinburgh hercegének hálaadó Istentiszteletén a Westminster Abbeyben, valamint egy Lock & Co. kardigánt és egy Cornelia James kesztyűt. Kate korábban a Royal Ascotban is nagy feltűnést keltett a divatban. 2016-ban debütált a Berkshire-i versenyeken, és divatnyilatkozatot tett a Dolce & Gabbana elefántcsont színű csipkeruhájában. Utolsó, 2019-es ascoti látogatása során a hercegnő egy világoskék Elie Saab megjelenést Philip Treacy sapkával és hozzáillő topáz fülbevalóval párosított.


gettyimages

forrás: vogue.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };