Egy bűnöző csapat csapdájába esett az Emily Párizsban sorozat sztárja, ami miatt az élete pokollá vált
Lifestyle

Egy bűnöző csapat csapdájába esett az Emily Párizsban sorozat sztárja, ami miatt az élete pokollá vált

  • 2023. május 11.

Lily Collins, aki az Emily Párizsban sorozat sztárjaként vált ismertté, a pihenés és kikapcsolódás reményében indult wellnessezni. Azonban az általa választott utazás nagy árat követelt tőle.

Miután Lily Collins, az Emily Párizsban sorozat sztárja egy rövid pihenőt töltött Nyugat-Hollywoodban, hogy feltöltődjön a Párizsba való visszatérése előtt, hirtelen egy bűnügyi nyomozás közepén találta magát, ami teljesen felborította terveit.

MEGLOPTÁK LILY COLLINST

Lily Collins egy luxus SPA-ban töltött hétvégét, ahol mielőtt átadta volna magát a kényeztetésnek, értékeit egy széfben helyezte el, köztük jegygyűrűjét is. Azonban amikor visszatért a kezelésekről és szeretett volna felöltözni, észrevette, hogy eltűntek az értékei. A SPA dolgozói és a vendégek együttműködve azonnal nyomozni kezdtek, és hamar kiderült, hogy az előző napokban gyanúsan viselkedő nő valószínűleg felelős a lopásért, akiről kiderült, hogy hamis iratokkal jelentkezett be. Ennek alapján a nyomozók gyanítják, hogy nála lehet a színésznő jegygyűrűje.

Az Emily Párizsban sztárjának, Lily Collinsnak hatalmas anyagi kára keletkezett az értékeinek eltulajdonítása miatt.

A tettest, aki hamis iratokkal jelentkezett a SPA-ba, még nem sikerült elfogni, és a személyazonosságát sem sikerült megfejteni. A biztonsági kamerák felvételei alapján próbálják azonosítani. Az eltulajdonított értékek összértéke meghaladja a 10 ezer dollárt, köztük az eljegyzési gyűrűt is, amit a színésznő Charlie McDowell rendezőtől kapott, és Irene Neuwirth tervezte.

forrás: cosmopolitan.hu / elle.com
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };