Napszemüvegtrendek 2022-ben: Most ezt a 6 modellt viseljük!
Divat

Napszemüvegtrendek 2022-ben: Most ezt a 6 modellt viseljük!

  • 2022. február 15.

Kíváncsi vagy, melyik napszemüveg lesz trendi 2022-ben? Mutatjuk a legszebb modelleket és trendeket.

Keret nélküli

Elsősorban a 2000-es évek trendje a keret nélküli napszemüveg, amelynek csak konzolja van, de nincs jellegzetes kerete. Ezek a darabok mindenképp az új év középpontjában állnak, és hibrid cool jellegük miatt szeretjük őket. Közérthetően ez azt jelenti, hogy a minimalizmus extravagáns akcentusokkal találkozik.



Christian Vierig/Getty Images

Oversize napszemüveg


Az Oversize napszemüvegek 2022-ben újraértelmezett klasszikusokként találhatók meg: szögletes lencsék, tompa színek és kürt megjelenés. Ennél a modellnél különösen érdemes a minőségre koncentrálni, hiszen az anyag és a kidolgozás itt nagyon feltűnő. És ne felejtsd el: a napszemüvegek sok évszakon át viselhetők, és hűséges társak, amelyek pillanatok alatt teljesen új megjelenést kölcsönözhetnek ruhájának.


Oversize / Layoners

Slender

Az elmúlt trendévek mátrix-variánsaival ellentétben most újra indul a Slender napszemüveg. Jellegzetes téglalap alakú keretük van, és nem olyan keskenyek, mint egyes elődeik. Ráadásul elegáns és sportos megjelenéssel is kombinálhatók, amitől igazi örökzöld darabok…


Fotó: Getty Images / Edward Berthelot / Közreműködő

Spacy

Most kezdődik az őrület: ezek a futurisztikus modellek a 2022-es év talán legextravagánsabb napszemüvegtrendje, amelyet a sötét lencsék és az ezüst árnyalatok uralnak.


Napszemüvegtrendek 2022: Space Sunglasses
Fotó: Getty Images / Edward Berthelot / Közreműködő



Neon

A neon továbbra is téma marad a napszemüvegtrendekben 2022-ben is, és ideális egy meglehetősen monokróm öltözék különlegessé tételére. Leonie Hanne megmutatja, hogyan készül: A menő bőrkabát, az impozáns ékszerek és a Gucci szemüveg tökéletes párosítás!


Napszemüveg Trends 2022: Neon napszemüveg
Foto: Getty Images / Jeremy Moeller / Kontributor

Fekete 


2022 színes és rikító lesz, de visszatérünk ahhoz, ami biztonságot ad. Pontosan ezért semmi sem működik fekete nélkül. Egyre népszerűbbek a fekete napszemüvegek, amelyek stílusát tekintve abszolút univerzálisnak számítanak, amelyek különösen jól mutatnak az arany ékszerekkel.


GUESS Napszemüveg / Brandfield

Forrás: cosmopolitan.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };