Esküvői ruhatrendek 2022 - Az új szezon legszebb modelljei
Divat

Esküvői ruhatrendek 2022 - Az új szezon legszebb modelljei

  • 2022. március 11.

Leendő menyasszonyok, figyelem! A megfelelő menyasszonyi ruhát keresed? Akkor hagyd, hogy inspiráljanak a 2022-es esküvői ruhatrendek. Megmutatjuk, mely modellekre és szabásokra van kereslet az új szezonban.

Esküvői ruha trendek 2022

Mindjárt az ősz elején a tervezők bemutatják a 2022-es esküvői ruha új trendjeit. Ezúttal is egyértelmű tendenciák rajzolódnak ki. Megmutatjuk, mely modellek lesznek a leginkább elérhetőek a következő szezonban, és milyen különlegességek várnak rád.

Menyasszonyi ruha divatos ujjakkal

Ez a 2022-es év leglélegzetelállítóbb menyasszonyi ruhatrendje - divatos ujjú ruhák. Bár a trombitaujjak is feltűnnek, ebben a szezonban a menyasszonyi divatban a ballonujjak fordulnak meg. Különösen praktikus, mert a legtöbb modellnél az ujjak is eltávolíthatók.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Mariée Budapest szalon (@lamarieeszalon)


Divatos virágok

Bármerre nézel virágokat látsz. A virágos csipke rátét a 2022-es menyasszonyi divat játékos részlete. Nemcsak a klasszikus fehér árnyalatokkal jön létre, hanem mesebeli aurát kölcsönöz az egésznek, különösen a pirosító esküvői ruháknál. A virágok mellett a leveleket is használják hímzésként.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Made with Love Bridal (@madewithlovebridal)


Mélyen kivágott hátú ruha

2022 másik fénypontja egyértelműen a mélyen kivágott hátú esküvői ruha lesz. A mottó olyan, mint volt - minél lejjebb van a vágás, annál jobb. A hátsó rész egészen különleges hatást kap kis kövek vagy 3D virágok használatakor.


prettyyou-brautmode.de

Esküvői ruha kivágással

Egy másik klassz trend, amelyet minden leendő menyasszonynak ajánlunk a kivágás. A dús kivágások helyett 2021-ben apró részek is lehetnek, amelyek lenyűgöznek a meztelenségükkel. Akár a háton, akár az oldalán, akár a vállakon – a kivágások főleg a sok csipkével ellátott boho stílusú ruhákban találhatók.


youaremain.com

Menyasszonyi nadrágkosztüm

Szigorúan véve nem menyasszonyi ruha, hanem a menyasszonyi kosztüm, ami egyre fontosabb a menyasszonyok számára. 2022-ben egyre több menyasszonyt fogsz látni klasszikus ruha helyett menő nadrágkosztümben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Made with Love Bridal (@madewithlovebridal)



Egyszerű elegancia

A 2022-es esküvői ruhák minden szemet gyönyörködtető részlete mellett van egy teljesen ellentétes trend is. Az egyszerű eleganciára Harry herceg és Meghan hercegnő esküvője óta minden eddiginél nagyobb a kereslet.


horn-brautmode.de

forrás: desired.de


Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };