Top 5 kabát idén tavasszal
Divat

Top 5 kabát idén tavasszal

  • 2022. február 16.

A hőmérséklet emelkedik, ezért itt az ideje, hogy körülnézzünk új kabátok után 2022 tavaszára. Mely modellek, színek és szövetek népszerűek most? Mit viselnek a street style királynők?

Egy szép kabátot keresel 2022 tavaszára? Íme a kedvenceink:

Steppelt kabátok

A rövid steppelt kabátok februártól kötelezőek a ruhatáradban. A szellős szezonközi kabátok tökéletesek tavaszra, mert enyhén béleltek, de nem túl vastagok és nehezek. Jól hordhatók gyapjú pulóverek felett, és kombinálhatóak lefutó nadrággal. Ha most kedvet kaptál a színhez, szerezhetsz be csinos kabátokat pasztell árnyalatokban, mint például krém, kék vagy lila a Mango-tól vagy a NA-KD-től. A dzsekik egyébként tökéletesen kombinálhatók a 2022-es táskatrendeinkkel.


About You: GUESS Steppelt dzseki 'VONA'
 
Trench kabát

2022-ben nálunk lesz a klasszikus trench kabát is. A közkedvelt kabát továbbra is a bézs és a szürke színvilág jellegzetes árnyalataiban népszerű, derékövvel köthető. Street style sztárjaink előszeretettel viselik a divathetek peremén a trench-kabátot, mint fókuszelemet, amely szinte egyedül működik az outfit közepén, és csak magas csizmával kombinálják.


Getty Images/ Christian Vierig

Zöld

Ez a tavasz színe: a zöld nyaktörő sebességgel hódítja meg a divatvilágot. És nem finom tónusokban. Nem, lehet élénk fűzöld! A nyugalmat, az erőt és a megújulást jelenti. Szép mottó az új évre. Az online boltokban bőven megtalálja a divatos színt. Nem hiányozhat a 2022 tavaszi kabátokból sem.


Getty Images/ Christian Vierig/ Edward Berthelot

Szövetkabátok

A 2022-es divattrendekben már bejelentettük: Az elegáns tweed (szövet) idén divattrend lesz. Mindenekelőtt a szokásosan hordott elegáns tweed blézerek és tweed kabátok válnak menő trendi darabokká, amelyek hétköznapi farmerekkel is kombinálhatók.


Getty Images/ Christian Vierig/ Edward Berthelot

Blézerek

Soha nem hiányozhat tavasszal: a blézer a tavaszi kabátok kedvence és az is marad. A kötelező darabot most derékövvel kötik meg a trendtudatos divat influencerek a 80-as években oly népszerű trendi homokóra alakban. A széles nadrág kötelező 2022-ben, és a tökéletes ruha 2022 tavaszára elkészült.


About You / Lascana blézer


Forrás: cosmopolitan.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };