Felnőtt játékok, amelyek dekorációnak is alkalmasak
Szerelem

Felnőtt játékok, amelyek dekorációnak is alkalmasak

  • 2022. március 13.

A felnőtt játékok nemcsak lendületet adnak a szerelmi életednek, hanem új életet lehelnek a lakásodba is. Győződj meg róla, melyik szexi játék alkalmas elegáns otthoni kiegészítőnek is.

Valójában a szexjátékokat az éjjeliszekrénybe rejtjük, és nem hagyjuk a szabadban heverni. Túl kínos lenne, ha váratlan látogatók jelennének meg az ajtóban. Vannak olyan szexuális játékok azonban, amelyek olyan gyönyörűen vannak megtervezve, hogy akár a nappali díszítésére is alkalmasak lehetnek. Bemutatunk egy kis válogatást dekoratív dildóból, szerelmi labdákból és yoni tojásokból. 

A szexjátékok nagyon szépek tudnak lenni!

Rózsakvarc dildó

A Chakrubs márka értékes ásványokból, például rózsakvarcból és jáde kőből készült dildókat árul, amelyek állítólag gyógyító tulajdonságokkal is rendelkeznek. A gyártó szerint a "The Heart - Original" rózsakvarc dildónk meg kell nyitnia a szívcsakrát, segítenie kell az érzelmi sebek feloldását és természetesen serkentenie kell a szexuális energiát.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chakrubs™ (@chakrubs)


Különböző anyagokból készült Yoni tojás

A Chakrubs modellek is bizonyítják, hogy nem csak a Fabergé tojások mutatnak jól a vitrinben, hanem a Yoni tojások is. A márka az elegáns megjelenésű szexjátékot kínálja, amellyel megmozgathatja a hüvelyét, többek között jádéből, rózsakvarcból vagy rodonitból.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chakrubs™ (@chakrubs)


Szerelemgolyók elegáns kivitelben

Első pillantásra látható, hogy szerelmi labdákról van szó. A vibráló labdákkal edzheted a medencefenekedet és javíthatod az orgazmusra való képességed.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELO (@lelo_official)


Stílusos fektethető vibrátor

Lelo ráfektetett vibrátora is úgy néz ki, mint egy kis műalkotás. Nehéz elhinni, hogy ezt az elegáns darabot elsősorban a csikló stimulálására hozták létre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELO (@lelo_official)


forrás: fem.com
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };