Ételek amelyektől kedvet kapsz a szexhez
Szerelem

Ételek amelyektől kedvet kapsz a szexhez

  • 2022. március 21.

Mondd meg, mit eszel, és megmondom, ki vagy - tartja a mondás. Valószínűleg a következő ételek nem hiányoztak Kleopátra étrendjéből - ne feledd, az egyiptomi ikonról azt mondták, hogy kielégíthetetlen étvágya volt...

Fahéj

A fahéj egészen különleges módon növeli a szexuális vágyat. A fűszer serkenti a szervezet saját feromon szexuális hírvivő anyag termelését. Ez gyengéd, de erőteljes módon serkenti a szexuális vágyat. 


natursziget.com

Görögdinnye

Az már ismert, hogy a dinnye nem csak finom, de egészséges is. Magas aminosav tartalma hatással van az egész testre. A jól ismert nyári hűsítő finomság magasabb libidót eredményez.


eatsmarter.de

Zabpehely

A zabpehely elősegíti az L-arginin termelődését, amely javítja a vérkeringést. A zabpehely az egyik olyan háztartási gyógymód, amely észrevétlenül véget vet a szexuális kedvetlenségnek.


harpersbazaar.de

Avokádó

A B
6-vitamin a varázsszó, amikor az avokádóról és a szexről beszélünk. Tanulmányok szerint a B6-vitamin csökkenti a premenstruációs szindróma tüneteit (fáradtság, puffadás és ingerlékenység) - ami nagyban megkönnyítheti a hölgyek hangulatát.
Ezenkívül az avokádóban található telítetlen zsírok pozitív hatással vannak a szív egészségére - az egészséges szív pedig a jó vérkeringés és így az egészséges libidó alapja.


tododisca.com

Csokoládé

Az aztékok a csokoládét "az istenek ételének" nevezték, és még ma sem vitatják a kakaóbab afrodiziákum hatását. A nassolás endorfinok felszabadulásához vezet. Ezek nemi hormonokat képeznek, és magasabb libidóhoz vezetnek. Hogy igazán kedvet kapjunk, az azték szerelmi bájital lenne a megoldás. Forró csokoládé igazi vaníliával, mert a vanília is serkenti a szexuális vágyat.


grashoff.de

forrás: weareruby.de

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };