7 híres nő, akiket egy fiatalabb férfi tett újra boldoggá
Lifestyle

7 híres nő, akiket egy fiatalabb férfi tett újra boldoggá

  • 2022. május 04.

Míg régen elképzelhetetlennek számított, hogy egy nő fiatalabb férfi oldalán találja meg a boldogságot, addig ma már számtalan példát találunk arra a sztárvilágban, hogy a szerelemben bizony nincs határ, és kor sem.
 

Ma már teljesen megszokott, ha a szerelmespárok tagjai között nagyobb korkülönbség van néhány évnél. Ez nem volt mindig így, hiszen az idősebb férfi, fiatalabb nő felállás az idők kezdete óta elfogadott, míg a néhány vagy több évvel idősebb nő és fiatalabb férfi sokáig együttélése botrányosnak számított.

Azok a híres nők, akik bátor elhatározásként nagyot léptek az életükben és olyannak is esélyt adtak, aminek évekkel ezelőtt még senki sem mert volna, igazi példaképekké nőtték ki magukat. Bebizonyították, hogy a szerelemnek semmi köze a korhoz, sőt életük legboldogabb időszakát élik egy fiatalabb férfi oldalán.

Lássuk kikről van szó:

1. Kris Jenner és Corey Gamble

Ezek a sztárok igent mondtak a szerelemre és a boldogságra, ami nem ismeri a kort. hiszen az idősebb férfi, fiatalabb nő felállás az idők kezdete óta elfogadott, míg a néhány vagy több évvel idősebb nő és fiatalabb férfi sokáig botrányosnak számított. A következő sztárok listájában viszont nagy bizonyítékot kaphatunk arra, milyen boldogok tudunk lenne egy nálunk fiatalabb férfi oldalán, aki mellett újabb fénykorukat élik. 


 getty images

2. Olivia Wilde és Harry Styles 

Olivia második rendezésének forgatásán szeretett bele a kissé különc zenészbe, akiért gondolkodás nélkül lépett ki előző párkapcsolatából. Azóta másfél év telt el, szerelmük töretlen, egy nemrég készült interjúban pedig azt nyilatkozta, hogy még sosem érezte magát ilyen szépnek és kiegyensúlyozottnak, mint a 10 évvel fiatalabb Styles mellett.


people.com

3. Britney Spears és Sam Asghari

Az egykori popsztár utolsó videóklipjének forgatásán ismerkedett meg a nála 12 évvel fiatalabb modellel, akivel szerelem volt első látásra. Bár rengetegen hitték azt, hogy csak a pénz és a hírnév miatt van az énekesnővel, az egész tárgyalás és gyámsági hercehurca alatt kitartott mellette. Nemrég a legnagyobb titokban összeházasodtak és első közös gyermeküket várják. Britney pedig még sose volt boldogabb, mint Sam mellett.


getty images

4. Priyanka Chopra és Nick Jonas

Az indiai származású szépség és Nick Jonas 4 éve házasodott össze, alig egy évnyi járás után. Sokáig szkeptikusak voltak a barátaik, hiszen a színésznő 10 évvel idősebb a zenésznél. Ám nemcsak az idő, hanem Priyanka kivirulása és boldogsága is bebizonyította, hogy nagyon jó döntést hoztak, amikor kitartottak egymás mellett.


getty images

5. Heidi Klum és Tom Kaulitz

Több, mint 16 év van a szupermodell és a Tokió Hotel gitárosa között, ez mégsem akadályozta meg őket abban, hogy 2019-ben örök hűséget fogadjanak egymásnak. Azóta 3 év telt el, szerelmük pedig még erősebb lett.


stringfixer.com

6. Kate Hudson és Danny Fujikawa

A szépséges színésznő sosem félt lépni, ha úgy érezte, hogy nem érzi jól magát egy kapcsolatban. Néhány éve viszont a nála 8 évvel fiatalabb zenészbe szeretett bele, aki mellett végre igazi nőnek érezhette magát. Sőt, még közös gyermekük is született.


hollywoodlife.com

7. Megan Fox és Machine Gun Kelly

Megan Fox 10 évig alkotott egy párt Brian Austin Greennel, akit 2 éve a nála 4 évvel fiatalabb rapperért hagyott el. Sokan meg voltak rökönyödve, hogy a színésznő képes volt lemondani a fiai teljes felügyeletéről is, de valamiért a szíve Kelly-hez húzta. A pár azóta eljegyezte egymást és boldogabb, mint valaha. Arról nem beszélve, hogy Megan talán a legfelkapottabb sztárok egyike lett.


people.com

forrás: joy.hu


Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };