Jön a "Stranger Things" 5. évada! Mikor kezdődnek az utolsó epizódok a Netflixen?
Lifestyle

Jön a "Stranger Things" 5. évada! Mikor kezdődnek az utolsó epizódok a Netflixen?

  • 2022. július 03.

A "Stranger Things" ötödik évadát korán megerősítették. Elmondjuk, mit kell tudni a sorozat új és mindenekelőtt utolsó epizódjairól.

A Stranger Things rajongói jó hírt kaptak Matt és Ross Duffer műsorvezetőktől. Jön a Netflix sorozat 5. évada! Egy buktató azonban maradt, mert ez lesz az utolsó évad.


europosters

Mikor kezdődik a Stranger Things 5. évada?

Majdnem három év telt el a "Stranger Things" harmadik és negyedik évada között, ennyit kell várniuk a rajongóknak a horror fantasy sorozat ötödik évadára is? Erre a kérdésre egyelőre nem tudunk egyértelmű választ adni, mert a kezdés még nem ismert. Mivel a főszereplők, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard és társai nem fiatalodnak, kétségünk van abban, hogy a Duffer fivérek még három évet hagynának, mielőtt Hawkinsban új kalandok születnének.

Még az is lehet, hogy sikerül visszaállniuk az első két évad ritmusába. Akkoriban ez már egy év után ment. Ha sokáig vár a folytatás, akkor időugrás is történhet a sorozat univerzumában. A 20-as éveik közepén járó szereplők valószínűleg már nem 14-16 éveseket alakítanak majd.

A Stranger Things 5. évada zárja a sorozatot.
A népszerű sorozat ötödik évada is a végét jelenti. Íme, amit a Duffer fivérek a rajongóknak írt levelükben jelentettek be:

Még azelőtt, hogy az első epizódok elkezdődtek volna a Netflixen, a showrunnerek azt tervezték, hogy négy-öt évad után befejezik a műsort. Akinek már sírva fakad a gondolata, hogy búcsút vegyen Hawkinstól és a "hellyel lefelétől", az új projektekkel vigasztalhatja magát. Ugyanis a sorozat univerzuma több mellékágazattal bővül. Hogy pontosan mi rejlik mögötte, azt még nem tudni, de a kisvárosban és a misztikus földalatti világban rengeteg lehetőség rejlik, amit Matt és Ross Duffer biztosan ki fog használni. Szóval izgalmas marad!

forrás: kino.de / hdqwalls

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };