Botticelli hullámok -  Az új trend hosszú hajra
Szépség

Botticelli hullámok - Az új trend hosszú hajra

  • 2022. május 29.

Hosszú hajú lányok figyelem! Ezzel a gyönyörű frizurával a rivaldafénybe helyezheted magad.

Szeretnéd ha a hosszú hajad romantikus megjelenést kölcsönözne? Akkor a Botticelli hullámok számodra megfelelőek! A trendfrizura idén nyáron még a klasszikus tengerparti hullámokkal is felveszi a versenyt. Alig igényel formázási erőfeszítést, szuper természetes és elbűvölő egyben. Itt megtudhatod, hogyan varázsolhatod a gyengéd hullámokat a hajadba.

Botticelli hullámok vagy Beach (tengerparti) hullámok - eláruljuk a különbséget

Miben különbözik a divatos Botticelli hullám a hétköznapi tengerparti hullámtól? Egyszerű - A Beach hullám sokkal szélesebb, és imitálja azokat a lágy hullámokat, amelyek a sós tengerben való úszás után alakulnak ki hajunkban. A Botticelli hullámok viszont sokkal határozottabbak és közelebb fekszenek egymáshoz, mivel itt kisebb szálak csavarodnak hullámokká.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Smith (@tomsmithhd)


Honnan származik a Botticelli hullám név?

Az álomszerű hullámos megjelenést Sandro Botticelli olasz reneszánsz művész festményei ihlették. Munkáiban, mint például a "Vénusz születése", számos nőt festett meg hosszú, göndör hajjal, amelyeket ma Botticelli Waves frizurával ismerünk.

Hogyan alakítsuk ki a Botticelli hullámokat egyik napról a másikra

Ha már könnyű hullámokkal vagy fürtökkel vagy megáldva, várhatod a természetes Botticelli hullámokat. A puha végeredmény érdekében púderes sprével erősítheted a hajszerkezeted. Kerüld a ragacsos termékeket és a hajolajat.

Ha viszont egyenes a hajad, akkor kis erőfeszítéssel magad is elkészítheted a Botticelli hullámokat. Meg fogsz lepődni – a romantikus megjelenésért nincs szükségünk hajsütővasra és hajvasalóra. A Botticelli hullámok alvás közben keletkeznek. Így működik - zuhanyzás után oszd több részre a nedves vagy törölközőszáraz hajad. Minél vastagabb a haj, annál több szekciót kell készítened. Ezután minden egyes hajszakaszt külön-külön fonj be, és rögzítsd hajgumival. Hagyd a fonatokat a hajadban egy éjszakán át, majd engedd ki amikor felkeltél. Lazítsd fel az így létrejött Botticelli hullámokat az ujjaiddal, és formázd őket hajszárítóval. Kész is van!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Ashley (@simoneasshley)


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

forrás: cosmopolitan.de 

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };