6 kötelező kiegészítő 2022-ben
Divat

6 kötelező kiegészítő 2022-ben

  • 2022. június 23.

Trendi kiegészítők, amik nem maradhatnak ki idén.

Olyan kiegészítőket keresel, amelyek tökéletessé varázsolják az öltözékedet, és igazán vonzzák a szemet? Eláruljuk neked a 2022-es év nagy trendjeit!

A kiegészítők nagyon különleges helyet foglalnak el a Bellissima szerkesztőségében, és jó okkal. Minden ruhadarabnak megadják azt a bizonyos valamit, és szeretünk játszani velük, kombinálni őket, és személyessé varázsolni megjelenésünket. Ami a 2022-es kiegészítő trendeket illeti, körülnéztünk az aktuális divatheteken, és megnéztük, mely it-pieces örvend nagy népszerűségnek az utcai stílusok mellett, a következő eredménnyel: Szerelmesek vagyunk a retró bájába, és a sok szép részletbe, ami ránk vár az új divatévben. Mutatjuk most a legjobb 6 trendi kiegészítőt, amelyekkel garantáltan nem tévedsz...

A legjobb kiegészítő trendek 2022-ben

Fejkendők

Legyen szó matruska stílusról vagy a 70-es évek hangulatáról: szeretjük a sálakat eleganciájuk és extravagányságuk miatt! Ráadásul szuper praktikusak és szinte egész évben hordhatóak... már látjuk is magunkat egy kabrióban ülve, és te? Bellissima tipp: Az ilyen kendők remek befektetések, érdemes itt mélyebben a zsebedbe nyúlni, hiszen soha nem mennek ki a divatból.


Pinterest / Headscarf


Lánc övek

A lánc övek időnként megjelennek a trendradaron, de hajlamosak újra eltűnni. Egyáltalán miért? A több részből álló darab nagyszerűen kombinálható a ruhatárad bármely elemével, legyen az nadrág, szoknya vagy ruha. Különösen népszerűek az aranyszínű, apró részleteket tartalmazó változatok, mint például a medálok, vagy a szarvas megjelenésűek.


Getty Images / Jeremy Moeller / Contributor

Bucket Hats

A vödörsapkák – más néven halászsapkák – önmagukban nem számítanak új trendnek. Először a klasszikus modellek hódították meg pillanatok alatt az utcai stílusokat, majd jöttek a farmer változatok. 2022-ben igazán bolyhos és egy számmal nagyobb lesz.


Pinterest / Chanel

Szemüvegláncok


Ez a kiegészítő trend számunkra is ismerősen cseng, csak annyi, hogy a szemüvegláncoknál most a kijelentésekre helyezik a hangsúlyt. Ezek között vannak feltűnő gyöngyök, valamint aranyos, de túlméretezett részletek is, amelyek kiemelik az egészet.


Guess szemüveglánc / Getty Images / Christian Vierig / Contributor

Horgolt táskák


Régebben minden jobb volt? Talán igen, talán nem… Mindazonáltal nagyon jó ötlet, különösen divatszempontból, ha visszatekintünk, és értékes inspirációkat gyűjtünk az elmúlt évtizedekből – például a 70-es évekből. Mivel találkoztunk ezúttal? Horgolás! A horgolt trend jelenleg megbolondítja a ruhatárunkat, és táskaként is remekül mutat. Szeretjük! Ha szeretnéd tudni, mely táskák is népszerűek 2022-ben, nézz szét itt. 


Getty Images / Edward Berthelot / Contributor

Hajcsat


A hajkiegészítők 2022-ben a divat egyik fontos témája. Az egyik ebből a hajcsat. Kombináld, keverd össze és próbáld ki, mi működik, hogy divatos frizurádat egyedivé tegye. Különösen menő: csillogó, arany és színes kövek!


Getty Images / Christian Vierig / Contributor

Forrás: cosmopolitan.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };