Targaryen szőke: az új téli hajszín trend 2022-ben
Szépség

Targaryen szőke: az új téli hajszín trend 2022-ben

  • 2022. október 26.

Ez a legtrendibb árnyalat 2022 őszén és telén: Tagaryen szőke. Itt megtudhatod, hogyan viseld a világos platina szőkét, és mitől olyan egyedi a megjelenés.

Nem titok, hogy túlságosan is boldogok vagyunk, ha filmes karakterek inspirálnak minket, ha divatról és szépségről van szó – például az Emily Párizsban című francia póni jelenleg nagyon népszerű. Pontosan ugyanez a helyzet az úgynevezett Tagaryen Blonddal, amelyet a jelenleg annyira felkapott "House of Dragon" sorozat ihletett. Minden héten mélyebbre ásunk a Tagaryen család történetében a Game of Thrones előzményében. A sárkányairól és főleg platinaszőke hajukról híres a család. Így nem csoda, hogy ez a szokatlan jellegzetes megjelenés most megérkezett a szépségvilágba.

Így néz ki az új hajszín-trend

A Tagaryen szőke alapja, amelyet olyan karakterek viselnek, mint Daeomon herceg és természetesen Daenerys Tagaryen a „Trónok harcában”, egy klasszikus platina szőke. Ez a legvilágosabb szőke árnyalat különösen hűvös és ezüstös, és általában egyáltalán nincs meleg felhangja. A jeges szőke árnyalat ezért passzol a  legjobban a sápadt téli bőrhöz, így különösen mesebeli megjelenést biztosít.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daemon Targaryen - Matt Smith (@daemontargareyn)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daenerys Targaryen & House of the dragon (@daenerysstormbornx)


Targaryen szőke 


A Tagaryen szőke egy platina szőke, amely annak ellenére, hogy olyan világos, a lehető legtermészetesebbnek kell lennie. Hiszen ez a sorozatban szereplő Tagaryenek természetes hajszíne is. A lehető legtermészetesebb hatást érheti el a különböző platina szőke kiemelések célzott használatával, mert még a természetes haj sem teljesen egydimenziós szőke. Fontos: Minél világosabb a kiinduló hajszín, annál könnyebben festhető a Tagaryen szőke. Mindenesetre szakember kezébe kell adnod magad. A szőkítés mindig megterheli a hajat, a különösen világos platina szőke pedig sok extra odafigyelést és szaktudást igényel. Az ezt követő hidratáló ápolások, mint a hajolajok és hajbalzsamok, valamint hajmaszkok gondoskodnak arról, hogy a jeges szőke tónus különösen hosszú ideig ragyogjon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by


forrás: cosmopolitan.de / HBO

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };