Selena Gomez nyíltan beszél mentális betegségéről új dokumentumfilmjében
Lifestyle

Selena Gomez nyíltan beszél mentális betegségéről új dokumentumfilmjében

  • 2022. november 04.

Selena Gomez "My Mind & Me" című dokumentumfilmjében beszél bipoláris zavaráról, valamint az elmúlt 6 év nehézségeiről.

A "Selena Gomez: My Mind & Me" premierje hamarosan az Apple TV+-on: A dokumentumfilm fontos és személyes betekintést nyújt az ő világába

A "Selena Gomez: My Mind & Me" című dokumentumfilm célja, hogy világszerte támogassa a mentális egészséggel kapcsolatos tudatosságot és oktatást. Azt mutatja be, hogy Selena Gomez bátran járja a maga útját: nyíltan beszél a saját mentális és fizikai egészségével vívott küzdelméről.

Az Apple ezt írja: "A reflektorfényben töltött évek után Selena Gomez nagy áttörést ért el. Ám amikor új magasságokba ért, váratlan fordulatok sodorták a sötétségbe. Ez az autentikus és bensőséges dokumentumfilm hatéves utazását mutatja be, vissza a fénybe. .."


eonline.com

A dokumentumfilm Selena Gomezt végigkíséri hat formáló éven keresztül

Selena Gomez fiatal életének hat évét mutatja be a dokumentumfilm: egy időszak, amikor az énekesnő (nyilvános) szakításon ment keresztül Justin Bieberrel. Aztán újabb csapás érte, lupus miatt veseátültetésen kellett átesnie.

Selena Gomezt, aki 210 millió kislemezt adott el világszerte, és kritikai elismerést kapott "Only Murders In The Building" című sorozatáért, énekes és színészi szupersztárként követik az évek során.

"A szerelem hat évnyi munkája – minden lélegzetvétel, áttörés" - olvasható a dokumentumfilm rövid szinopszisában, amelynek rendezője és producere Alek Keshishian, a kritikusok által elismert "Madonna: Truth or Dare" című film rendezője.

Pontosan miről beszél Selena Gomez a dokumentumfilmjében?

A Selena Gomez: My Mind & Me című filmről a Vanity Fairben megjelent első meglátások szerint a sztár hosszasan fog beszélni bipoláris zavaráról, valamint a lupus diagnosztizálásával kapcsolatos tapasztalatairól, valamint az ebből eredő veseátültetésről és kemoterápiáról.

"Nem tudtam, hogy mit kezdjek a diagnózisommal" - mondja Gomez a bipolaritásáról a TikTokon közzétett klipben: "Mi van, ha újra megtörténik? Mi van, ha nem térek vissza" legközelebb? Szóval napról napra többet kellett megtudnom, hogyan kezeljem ezt."

"Gyerekkoromban rettegtem a zivataroktól. Texasban nőttem fel – és rettegtem attól, hogy a villámlás és a mennydörgés azt jelentette, hogy tornádó közeleg" - teszi hozzá, miközben gyermekkorából készült felvételeket mutatnak be.

"Édesanyám adott nekem gyerekkönyveket, amelyekben elmagyarázták a viharokat, villámokat és a mennydörgést, és azt mondták: "Minél többet tanulsz és tudsz róluk, annál kevésbé fogsz félni." És ez segített nekem."

Selena Gomez rajongói izgatottan várják, hogy többet megtudjanak a sztár magánéletéről

Üdvözölték az új dokumentumfilmet: "Már sírok a #MyMindAndMe előzetesén. Selena őszinte lesz, így végre megtudjuk, min ment keresztül" - írta az egyikük.

Egy másik: "Megmutatja a legsebezhetőbb pillanatait emberek milliói előtt - ez egy újfajta erő és bátorság. #MyMindAndMe." A harmadik hozzátette: "Annyi mindenen ment keresztül - és még mindig mosolyog, találkozik a rajongókkal és fotózkodik velük, fellép a színpadon, bátorít másokat a zenéjével, munkájával. Selena Gomez az egyik legerősebb ember a világon. Védjétek meg őt minden áron! #MyMindAndMe"

forrás: vogue.de / krone.at
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };