A legjobb női parfümök 2023-ban
Lifestyle

A legjobb női parfümök 2023-ban

  • 2023. június 15.

Egy új szezon virrad – úgy gondoljuk, tökéletes valami új kipróbálásához, ha parfümről van szó. Ide soroltuk 2023 legjobb illatait.

1. Yves Saint Laurent "Libre Le Parfum"

Ez az illat a fűszeres, a gyümölcsös és az édes legszebb szimbiózisa. A mandarin és a narancsvirág találkozik a tüzes gyömbérrel. A vanília és a méz különleges illatot biztosít. Ezek a kontrasztok együttesen egyedi parfümöt alkotnak.


marionnaud


2. Marc Jacobs "Perfect Intense"

Az ínyenc illat diós és virágos jegyek izgalmas kompozíciójával csábít. Az édes jázmin és a meleg nárcisz találkozása egyszerűen fantasztikus. A pörkölt mandula és a szezámolaj különleges illatélményt biztosít.


makeup

3. Armani Privé „Magenta Tanzanite”

Az Armani Beauty új mesés illatában a dohánylevél és a kávé különleges keveréke, valamint intenzív fűszerek, például kardamom és gyömbér található. Intenzív és fűszeres, melengető egyben – ezzel az illattal felhívod magadra a figyelmet, de persze pozitív értelemben.


douglas

4. Paco Rabanne "Fame"

Ez az üveg igazi szemet gyönyörködtető. Mikor tartasz a kezedben olyan illatot, ami úgy néz ki, mint egy robot? Persze az is számít, ami benne van, és ez a mangónak köszönhetően meglepően gyümölcsös. A tömjén fűszer csodás illatot nyújt. Izgalmasan hangzik? Az is!


heinemann-shop

5. Gucci "Flora Gorgeous Jasmine"

A virágos parfümöknek nemcsak tavasszal és nyáron van létjogosultsága. Ősszel is feldobják a hangulatot – mint ez az új Gucci illat. Ahogy a neve is sugallja, minden a jázmin körül forog. A virágcsokrot magnóliák egészítik ki, és a mandarin jegyeknek köszönhetően pedig bizonyos élénkséget kap.


fragrantica

6. Rituals "Fleurs de l'Himalaya"

Ez az illat a Himalája virágait és nyugodt táját képviseli. Milyen illata van? Orchideákból és himalájai bazsarózsából, finom pamutpézsmával kerekítve. Ami még különlegessé teszi az üveget: az egyes alkatrészek teljesen szétválaszthatók, így 100%-ban újrahasznosítható.

makeup

7. Prada “Paradoxe” 

Akinek elege van a gyümölcsös illatokból ősszel és télen, annak a Prada "Paradoxe"parfümöt ajánljuk. Az ambrofix és a pézsma kompozíció füstös dohányjegyet és bizonyos intenzitást ad az illatnak, míg a neroli ismét édesebbet. Komplex illat, amely mindig új dimenziókat nyit meg.


marionnaud

8. Kayali "Lovefest Burning Cherry"

Gourmet illat rajongók figyelem! Ez meglepően gyümölcsös cseresznyével és málnával. A szívben a damaszkuszi rózsa, a fűszeres szambak jázmin és a púderes heliotrop virágos akkordja rejlik. A karamellizált praliné és pacsuli teszi teljessé az illatélményt.


hudabeauty

9. Lancôme „Idole Nectar”

Édes parfümöt keresel? Akkor most megtaláltad a legjobbat. A rózsa, a karamell és bourbon vanília sokoldalú csokor nem csak megfelel ennek a kritériumnak, hanem egy fiatal illatot is eredményez, amely sajátos lendülettel rendelkezik - beleértve a függőséget is.


lancôme

10. Givenchy "L'Interdit"

Egy másik, ebben a szezonban újjáéledt klasszikus, a „L’Interdit” már Eau de Toilette-ként is elérhető. A narancs, a mandarin és a bergamott friss, citrusos könnyedséget ad az illatnak. Az ikonikus fehér jázmin, tubarózsa és narancsvirág, valamint pézsma és szantálfa mélységet és érzékiséget ad.


fragrantica

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };