Jön Georgina Rodriguez dokumentumsorozatának 2. évada a Netflixen
Lifestyle

Jön Georgina Rodriguez dokumentumsorozatának 2. évada a Netflixen

  • 2023. január 26.

Gio bejelentette, hogy a Netflix róla szóló dokumentumsorozatának második évada az őket ért veszteséget állítja majd középpontba.

Christiano és Gio 2021 októberben jelentették be bővülő családjuk hírét, nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy ikrekkel, egy fiú és egy lánygyermekkel ajándékozta meg őket a sors. A tündérmese azonban tragédiával végződött, mivel a gyermekek világrajövetele közben az ikerpár fiú tagja életét vesztette.

Georgina Rodriguez fájdalmas vesztesége

„Összetört a szívem egy darabja, így azt kérdeztem magamtól, hogyan folytathatnám így? A válasz viszont közelebb volt, mint gondoltam: belenéztem a gyerekeim szemébe és ez megadta számomra a választ, hiszen miattunk érdemes felkelni és továbbmenni. Ez az egyetlen megoldás arra, hogy túllegyünk ezen” – mondta Gio. 

Az Én, Georgina első évada 2022. január 27-én, Georgina 28. születésnapján, több mint 190 országban debütált, s nem meglepő módon azonnal a top 10 legnézettebb tartalom közé került a Netflixen.

Mikor érkezik a következő évad?

Georgina az Instagrammon hozta nyílvánosságra, hogy idén márciusban jön a sorozatának 2. évada, amiben majd elmerülhetünk Geo és Christiano fényűző életében és – a hírek szerint – gyászfeldolgozásában. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Netflix España (@netflixes) által megosztott bejegyzés


forrás: mirror.co.uk / people.com / colore.hu

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };