Jennifer Aniston szuper trükköt használ, melynek köszönhetően nem látszik éveinek száma
Szépség

Jennifer Aniston szuper trükköt használ, melynek köszönhetően nem látszik éveinek száma

  • 2023. május 12.

Jennifer Aniston jól ismert kortalan és időtlen szépségéről, ami magában foglal egy karcsú testet, ragyogó bőrt, tökéletes frizurát. Az emberek nagyon örülnek, mert nem titkolja el bőrápolási trükkjeit a világ előtt.

Jennifer Aniston bőrápolásában kulcsszerepet játszik a kollagén

A színésznő a Vital Proteins kollagénporára esküszik, melynek segítségével nem csak a bőr rugalmasságát, de a hidratációt is meg tudja őrizni. A márka termékeit kávéjába vagy smoothie italába keveri, és ehhez hasonlóan Kourtney Kardashian is használja a termékeket.

A másik kedvenc bőrápolási eszköze a Jillian Dempsey készülék, amit Gwyneth Paltrow és Naomi Watts is előszeretettel használ. „A finom rezgésekkel az eszköz átmenetileg megemeli a bőrt, és formálja az állkapocs vonalát. Az arcra felfelé irányuló mozdulatokkal – vagyis a gravitációval ellentétes irányban – érhető el az emelő hatás. Az áll vonalától indulok, ahol a ráncok vannak, és átlósan haladok felfelé, a fül és a halánték felé a kontúrozás érdekében.” – nyilatkozta Jillian. Jennifer Aniston örömmel osztja meg a világgal bőrápolási titkait.

fotó: hauteliving.com
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };