A Victoria's Secret inkluzívan tér vissza! Nagyon várjuk!
Lifestyle

A Victoria's Secret inkluzívan tér vissza! Nagyon várjuk!

  • 2023. május 15.

A Victoria's Secret visszatér de pontosan mikor és hogyan?

Az utolsó Victoria's Secret Fashion Show 2018-ban zajlott. Az 1995 óta évente megrendezett bemutatók egy ideig a divatszakmai naptár szerves részét képezték. A modellek különleges pecsétjének tekintették, hogy a „Victoria's Secret Angyalai” közé sorolhatták magukat. Régimódinak hangzik? Az volt. Ez a poros arculat és az idejétmúlt szépségideálok, az egyre hangosabb kritikák, valamint egyéb botrányok sodorták bajba a márkát. Hosszú csend, némi átalakítás és márkaváltás után a cég megpróbálja újrakezdeni. Kérdés: a megkésett modernizációk miatt a Victoria's Secret felveheti-e magát az új testhez illő és változatos márkák ellen, mint például a Rihanna's Savage Fenty vagy a Lizzo's Yitty alakformáló márka? Mennyire komolyan gondolja a márka az összes nő képviseletét?

Ősszel indul az új bemutató!

A "Victoria's Secret World Tour" nem egy tisztán divatbemutató, ahogyan azt korábban gondoltuk, hanem egy egész estés dokumentumfilm, amelynek premierjét 2023 szeptemberében tervezik. Ennek ellenére a cég azt ígéri, hogy a múltkori Victoria's Secret divatbemutatókhoz hasonlóan látványos show-val készül nekünk.

Az új bemutató egy nemzetközi művészcsoportot, az úgynevezett "VS 20-at" mutatja be a világ négy városából. A "VS 20" filmeseket, zenészeket, művészeket és más kreatív embereket foglal magában. A középpontban a londoni Supriya Lele, a lagosi Bubu Ogisi, a tokiói Jenny Fax és a bogotai Melissa Valdes divattervező áll majd a középpontban. A tervezők a Victoria's Secret erőforrásait használnák fel egy-egy kollekció elkészítéséhez, amelynek létrejöttének kulisszatitkait a dokumentáció dokumentálja. Az elkészült kollekciókat – az új Victoria's Secret vonallal együtt – a megfilmesített divatbemutatón mutatják be.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victoria's Secret (@victoriassecret) által megosztott bejegyzés


forrás: cosmopolitan.de / myimperfectlife.com
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };