Egy izgalmas részlet derült ki Shakira és Lewis Hamilton kapcsolatáról
Lifestyle

Egy izgalmas részlet derült ki Shakira és Lewis Hamilton kapcsolatáról

  • 2023. június 14.

Shakira és Lewis Hamilton kapcsolata egyre biztosabbak. Valószínűleg egy párt alkotnak, és most egy új információ is napvilágot látott. 

Körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdtek pletykák keringeni arról, hogy Shakira és Lewis Hamilton randiznak. A hírességeket többször is együtt látták, bár egyelőre semmi hivatalosat nem tudunk. Azonban most egy informátor újabb részleteket tár elénk.

Shakira szerelmi életéről beszél a világ az utolsó időkben, különösen azután, hogy Tom Cruise társaságában látták. Azok, akik közel állnak a sztárokhoz, elárulták, hogy a színész nagyon érdeklődik az énekesnő iránt, teljesen elbűvölte őt, még virágot is küldött neki. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy semmi nem történt közöttük, mivel Shakira nem szeretne szerelmi kapcsolatba kerülni a színésszel.

Ekkor jött a képbe Lewis Hamilton, akivel szinte azonnal összhangba kerültek. A barátok szerint a kapcsolatuk nagyon jó és mindketten érdeklődnek egymás iránt. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy Lewis Hamilton egy szerelmi háromszögbe került, amikor elkezdett ismerkedni Shakirával. Tom Cruise továbbra is érdeklődött iránta. Tom nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy Shakira nem vágyik szerelmi kapcsolatra, baráti viszonyban szeretne maradni.

forrás: noonecares.me
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };