Hogyan tedd felejthetetlenné a nyarat otthon
Lifestyle

Hogyan tedd felejthetetlenné a nyarat otthon

  • 2023. június 21.

Az infláció és az emelkedő árak sok ország nyaralási költségvetését érintik. Ha idén nem mész külföldre nyaralni, vagy a nyár hátralévő részét itthon szeretnéd tölteni, mintha nyaralnál, a következő tippeket hoztuk el nektek.

MUNKA A TÓNÁL

Távmunka idején fogd meg a laptopod, és menj a tengerparti/tóparti kávézóba dolgozni. Látni fogod, hogy a „munka” rögtön feldobja a hangulatot!

ÁLLÍTS FEL EGY MEDENCÉT

Ha nincs otthon saját medencéd, készíts egy föld feletti medencét a kertbe vagy a teraszra. A kevesebb helynek köszönhetően egy pancsoló is biztosítja, hogy bármikor lehűtsd magad!

FEDEZZ FEL ÚJ ÚTI CÉLOKAT

Készíts listát azokról a helyi úti célokról, amelyeket még nem látogattál meg.

FRISSÍTŐ KOKTÉLOK OTTHON

A koktélkeveréshez szükséges alapfelszerelés ésszerű befektetés a nyárra otthon. Jégkockagép, szívószálak, friss fűszernövények és a csinos poharak nem hiányozhatnak!

ÉTKEZÉS AZ ERKÉLYEN

Legyen szó görögről, törökről, olaszról vagy akár spanyolról - egyszerűen vidd be az otthonodba a tipikus ételeket, ülj ki az erkélyre / teraszra és evés közben kapcsold be a megfelelő háttérzenét az adott országból.

KÉSZÍTS FAGYLALTOT

Legyen szó pálcikás jégkrémről vagy fagylaltgépről. A saját fagylaltkészítés szórakoztató, és valóban feldobja a nyár örömét!

PIKNIK A PARKBAN

Hívd meg barátaidat egy piknikre a parkban, a tónál vagy a szabadtéri medencénél. Az "utazás" legjobb módja a bicikli!

PRÓBÁLD KI A SUP-ot

Az álló evezés nem csak a test egyensúlyát jelenti – a lélek is egyensúlyban van a víz feletti meditatív sodródás során.

VÁSÁRLÁS A PIACON

Látogass el egy közeli piacra, és vásárolj illatos gyümölcsöt, zöldséget. Tényleg olyan, mintha nyaralnál.

forrás: lustaufsleben.at
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };