Britney Spears 15 millió dollárért írja meg az életéről szóló könyvét
Lifestyle

Britney Spears 15 millió dollárért írja meg az életéről szóló könyvét

  • 2022. február 23.

A popsztár kész bármit, valójában bármit felfedni egy könyvben. Már nyert is vele: rekordösszeget fizettek érte.

Britney Spears azt tervezi, hogy kiad egy könyvet, amely felfedi az "igazságot" az életéről.

Britney hivatalosan is új fejezetet kezdett az életében. Miután tavaly novemberben véget ért édesapja 13 éves gyámsága, a popsztár (főleg a közösségi médián keresztül) kezdett rávilágítani azokra az okokra, amelyek miatt olyan sokáig távol tartotta magát a színpadtól. 

Britney Spears tervezett könyve könyörtelenül nyitott lesz

A következő logikus lépés tehát teljesen egyértelmű: Britney is ír majd egy (minden bizonnyal robbanékony) memoárt – vagy ahogy az angol nyelvterület szereti mondani: egy „elmond mindent” féktelen és cenzúrázatlan kijelentésekkel. És ki tudja, akár egy szép filmadaptációt is eszébe vehet, amelyet az emlékirata ihletett, az Instagramon közel 40 millió követőjének örömére.

A kiadói szerződés, amely lehetővé teszi a projektet, 15 millió dollárt foglal magába a Simon & Schusterrel, legalábbis a Page Six pletykái szerint. Más szerződésekhez képest Hillary Clinton 14 millió dollárt keresett a "Hard Choices"-on. Férje, Bill Clinton 15 millió dollárt keresett a „My Life” című filmmel, vagy Bruce Springsteen 10 millió dollárt keresett a „Born to Run”


Getty Images / Britney Spears 

Röviden: a 40 éves sztár részvényei szó szerint szárnyalnak. Bár a kiadó nem kommentálta az ügyet, a leleplezések várhatóan intimek, közvetlenek és nyugtalanítóak lesznek a Britney által közzétett tartalmak miatt.


Forrás: vogue.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };