7 jele annak, hogy a viszonyotokból akár több is lehet
Szerelem

7 jele annak, hogy a viszonyotokból akár több is lehet

  • 2022. február 27.

Kapcsolat vagy viszony? Ez nem mindig egyértelműen megkülönböztethető. Íme a jelek, amelyek arra utalnak, hogy egy viszony akár kapcsolattá is alakulhat.

Az affér egy szexuális kaland, amely többnyire szenvedélyes és nem elköteleződés. Ezek különféle okok miatt merülnek fel: sok férfi és nő vonakodik elköteleződni, és gyakran csak valami "alkalmi" dolgot akar, vagy éppen jelenlegi kapcsolata problémái elől menekül, és valaki mással teljesíti szexuális vágyait.

Az érintettek többsége elhatározza, hogy soha nem engedi, hogy érzései támadjanak az affér közben. Viszont van úgy, hogy ekkor az érzések életbe lépnek, és hirtelen beleszeretsz az afférodba. Te is hasonló helyzetben vagy most, és nem tudod, hogy ez csak egy kaland neki? A következő 7 jelből kiderülhet, hogy ez nem csak egy viszony érzések nélkül.

1. A szexen kívűl más dolgokat is csináltok együtt

Nem megy haza szex után? Ez már jó jel. Ha a hálószobán kívül is sok időt töltesz vele, például egy moziztok kettesben vagy lustálkodó délutánt tartotok  a tóparton, akkor valószínűleg nem csak egy kalandról van szó. 

2. Rendszeresen jelentkezezik nálad


Ha szerelmes beléd, akkor nem csak az éjszaka közepén keres meg, amikor részeg, egy olyan üzenettel, hogy: "van kedved szexelni?". Ha rendszeres időközönként minden hátsó szándék nélkül ír vagy felhív, akkor egészen biztosan belédszeretett a viszony során. Ha egy férfinak hiányzik egy nő, az mindig annak a jele, hogy az érzelmek nem csak szexuális jellegűek.

3. Csak téged figyel

Folyamatosan megfigyeled, hogyan néz-e más nőkre, vagy hogy flörtöl-e velük, miközben együtt vagytok? Esetleg folyton az exéről beszél? Akkor inkább lépj tovább! Ha viszont csak rajtad van a szeme, apró gesztusokkal bizonyítja, hogy tényleg érdekled, (például meghív vacsorára, elkísér hazáig, vagy egyszerűen megfogja a kezedet, amikor sétálni indulsz) akkor valóban többet jelentesz neki egy kalandnál. 

4. Bemutat téged a barátainak

Az is jó jel, ha bemutat a barátainak. Ez azt jelenti, hogy törődik veled, és ezt meg akarja mutatni az ismerőseinek is. Ne engedd viszont, hogy csak az ígéreteire hagyatkozzon. Ha több hét elteltével sem mutatott be, akkor feltételezheted, hogy csak viszonyt akar tartani. 

5. Bemutat a családjának

Elvisz egy családi összejövetelre? Ez egyértelmű jele annak, hogy a viszony kapcsolattá válhat. Mert a legtöbben soha nem vezetnének be egy triviális flörtöt a családba.

6. Veled tervezi a jövőjét

Már tervezi veled a következő nyaralását, vagy azt sem tudja, hogy a következő hétvégén szabad-e? Ha benne vagy a terveiben, akkor igazán fontos vagy neki. 

7. Ha azt mondja, hogy szeretlek

"Szeretlek": Ez a szó egyértelműen azt mutatja, hogy több vagy, mint egy futó kaland. Ha a férfi kimondja neked ezt szót, akkor komoly kapcsolat elé néztek, persze csak ha te is akarod. 


Forrás: fem.com




Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };