4 mondat, amely burkoltan azt mondja "Szeretlek"
Szerelem

4 mondat, amely burkoltan azt mondja "Szeretlek"

  • 2022. március 21.

Indirekt módon szeretnéd közölni, hogy szeretsz valakit? Íme 4 mondat, amivel közvetve tudathatod az érzéseidet a szeretett fél felé.

Természetesen mindannyian szeretjük hallani azt a bizonyos szót annak a személynek a szájából, akit nagyon szeretünk. Ezzel szeretnénk kifejezni érzéseinket, és tudatni kedvesünkkel, hogy ő a mindenünk. 

Néha viszont a „szeretlek” nem mindig a legjobb választás a megerősítés vagy a tisztelet kifejezésére. Gyakran pontosan erre van szüksége egy kapcsolatnak - a partnere iránti megbecsülés kifejezésére. Ezzel megmutatod kedvesednek, hogy milyen mélyek és őszinték az érzelmeid iránta, és egyben motiválod őt a mindennapokban. Szóval, mi a másik módja annak, hogy kinyilvánítsd a szerelmedet, ha közvetve, valódi és tiszta módon fejezheted ki szeretetedet?


miss.at

Mondd ki ezzel a 4 mondattal közvetve, hogy szerelmes vagy

"Tudok neked segíteni?"

A szeretet elsősorban a tetteinkben nyilvánul meg. Sok időt adni valakinek, és mindig ott lenni, hogy támogassanak téged, közvetett és kimondatlan szerelmi nyilatkozat. 

"Köszönöm neked!"

Ez a mondat, amely minden emberi kapcsolatban nagy jelentéssel bír, és szívesen használjuk őket gyakrabban. A rohanó mindennapi életben a "köszönöm" ritkán hangzik el, és sok mindent egyszerűen természetesnek vesznek. Főleg baráti vagy szerelmi kapcsolatokban gyakran elfelejtjük megköszönni egymásnak azt, amit egymásért teszünk. Mindenki tudja, milyen jó érzés, ha elkötelezettségünket elismerik és megbecsülik. Ne habozzunk kimondani!

"Örülök, hogy vagy nekem!"

Egyszerűen egy nagyszerű ember, nagyszerű személyiséggel és különleges tulajdonságokkal. Nemcsak a két ember közötti kémia biztosítja a kapcsolat hosszú távú fennmaradását, hanem egy mély és meghitt, intimitással teli barátság is. Tehát mondd el neki, mennyire örülsz, hogy van neked.

"Boldog vagyok, amikor velem vagy!"

Ez a mondat nagyon világosan elmondja, mennyire fontos neked egy személy. Ez vonatkozhat egy barátra - vagy valakire, akibe szerelmesek vagyunk. Ez már azt is jelenti, hogy boldogok vagyunk, mert az illető az életünk része. 

forrás: wunderweib.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };