Sminktetoválás - az elmúlt évek legnagyobb szenzációja
Szépség

Sminktetoválás - az elmúlt évek legnagyobb szenzációja

  • 2022. március 09.

A sminktetoválás alternatívája a mindennapi sminknek? Megkérdeztünk egy szakértőt, aki elmondta, hogy mi a fontos a sminktetoválás esetében, és mire kell odafigyelni.

Tökéletes smink minden helyzetben – pontosan ezt ígéri a sminktetoválás. A kozmetikai eljárás előnye a hagyományos sminkkel szemben - Nem számít, hogy sportról, esőről vagy könnyezésről van szó, a sminktetoválás nem kenődik el és nem folyik le.

Ezt tudja a sminktetoválás

Képes vastagítani és kiemelni a ritka szemöldököt. A keskeny ajkak nem csak kontúrt kapnak, hanem nagyobb volument is, valamint a tökéletes tusvonal is tartós marad. 

A sminktetoválás tartóssága nőről nőre változik, bőrtől és életkortól is függ. Általában két-öt évbe telik, mire kozmetikai tetoválást kell kijavítani.

A technika nagyon hasonlít a tetováláshoz, mivel tűket használnak, de a tűket nem szúrják be olyan mélyen a bőrbe. Ráadásul a színek összetétele is eltérő, a pigmentáció maximum öt évig tart. Lézerrel eltávolítható.



Mire kell figyelni a tartós sminkeknél és a sminktetováló kiválasztásánál?

Teljes mértékben a tisztaságra és a higiéniára. A forma- és színtechnikát képzett szakembernek kell csinálnia, akinek van tapasztalata, és fel tudja mutatni az okleveleit és a munkáit.

Amit még érdemes tudni róla - költséges

Nem lehet pontosan megmondani, hogy mennyibe kerül, mivel ez mindig attól függ, hogy pontosan mit kell csinálni. A tökéletes sminktetoválásért 70 és 100 ezer forint körüli árral számolhatsz. A bonyolultabb kezelések ennek megfelelően drágábbak.

Mivel az árak szalononként nagyon eltérőek, érdemes előre összehasonlítani őket. Fontos, hogy ne a legolcsóbb tetoválót válasszuk, hanem azt, amelyik szakszerűen és higiénikusan dolgozik.

forrás: fem.com
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };