A legszebb lakberendezési ötletek
Lifestyle

A legszebb lakberendezési ötletek

  • 2022. július 04.

A modern életnek sok oldala van. Bemutatjuk a gyönyörű, modern karakterű stílusokat és praktikus tanácsokat adunk a berendezéshez.

A modern élet valószínűleg mindenki számára mást jelent. Egyesek számára futurisztikus, letisztult megjelenés, másoknak a kényelem temploma.

Ötletek a modern berendezéshez

Trendek és lakberendezési stílusok adnak ötleteket, rajtunk múlik, hogy mit alakítunk ki belőlük. Kombináld a scandi chic-et a kopott sikkekkel vagy az ipari dizájnt a modern art deco elemeivel – bármi is legyen, a lényeg, hogy tetszedjen neked.

Modern élet skandináv stílusban

Fehér falak, fapadló és funkcionális bútorok fából, meleg textíliákkal kombinálva - üdvözlünk a skandináv stílusban! A kiegészítők és szőnyegek gondoskodnak arról, hogy a letisztult megjelenés ne legyen steril, a világos színek pedig jó közérzetet keltsenek.


gettyimages

Régi stílus újragondolva

Még az állítólagos régi stílusokat is modern módon lehet színpadra állítani, például az 1920-as évek stílusát. A modern Art Deco lenyűgöz elegáns és letisztult formáival, erőteljes színeivel és kiváló minőségű anyagaival, mint a bársony, márvány, arany és sárgaréz.


gettyimages

A retro megjelenés is ugyanolyan népszerű. Az 1950-es, 60-as vagy 70-es évek bútorai modern értelmezést kapnak, sok növénnyel és szeretettel válogatott dekorációkkal.


gettyimages

Egyterű lakás

A tetőtérben élés határozottan sokak álma, és minden bizonnyal a modern élet megtestesítője. Nagy szobák, zökkenőmentes átmenetek a lakóterek között és minőségi berendezés - lenyűgöző!


gettyimages

Modern lakás és purizmus

A purisztikus berendezési stílus akkor megfelelő, ha nem szereti a színes és túlterhelt szobákat. Kevés bútor, letisztult formák és finom színek, például szürke, fehér vagy törtfehér a kulcsa egy purisztikus nappalinak vagy hálószobának.


gettyimages

A fali dekoráció személyessé teszi otthonod, legyen szó művészi képekről, személyes fényképekről vagy elegáns és romantikus fali tárgyakról.

forrás: brigitte.de / immobilien-journal.de

Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };