Egy újabb Bridgerton spin-off sorozat készül, amelyben egy bizonyos karakter kap majd saját történetet
Lifestyle

Egy újabb Bridgerton spin-off sorozat készül, amelyben egy bizonyos karakter kap majd saját történetet

  • 2023. május 17.

Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozat hatalmas népszerűségnek örvend idén, ezért nem meglepő, hogy az alkotók újabb spin-off sorozattal készülnek.

Ha a feltűnő kosztümökkel, a régimódi romantikával és a sok szexszel kapcsolatban nem tudsz betelni, akkor van egy jó hírünk: újabb spin-off sorozat készül a Bridgertonból! 

A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet sorozat már a megjelenésekor óriási sikert aratott a Netflixen. Az első hónapban több mint 22 millióan voltak kíváncsiak rá, és azonnal a toplista első helyére került. Az alkotók szeretnék kihasználni ezt a sikert és tovább folytatni a Bridgerton-sorozatot, amely olyan sok nézőt vonz.

Shonda Rhimes, a sorozat alkotója rengeteg meglepetést tartogat még a rajongóknak. Előrelathatólag Lady Danbury történetét viszi majd filmre, hiszen lenyűgöző utat járt be, hogy a csúcsra kerüljön, és nagy tisztelet övezi őt. Egy másik elmélet szerint Violet Bridgerton karaktere is kaphat majd egy önálló sorozatot, mivel Rhimes korábban is utalt már erre a lehetőségre.

A rajongók között igazán megoszlanak a vélemények. Egyesek úgy vélik, hogy Edmund Bridgerton házassága unalmas és hiányzik belőle a dráma, míg mások izgatottan várják, hogy betekintést nyerjenek Violet fiatalkorába és szerelmi életébe. Minden rajongónak megvannak a saját preferenciái és elvárásai a sorozattal kapcsolatban, és ez természetesen konfliktusokhoz vezet. Az ilyen megosztottság hozzájárulhat a sokszínűséghez és a sorozat sokrétegűségéhez.

forrás: people.com
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };