A legújabb információk szerint Tina Turner jelentős örökséget hagyott hátra
Lifestyle

A legújabb információk szerint Tina Turner jelentős örökséget hagyott hátra

  • 2023. június 01.

Május 24-én, 83 évesen elhunyt Tina Turner, a legendás rock 'n' roll énekesnő. A zenei sikerek jelentős értéket képviseltek számára, aminek eredményeként többmillió dolláros vagyont hagyott maga után.

Tina Turner egész életében olyan vagyonra tett szert, amiről legtöbben még álmodni sem merünk. Az ikonikus énekesnő, az 1971-es Proud Mary című dal debütálása óta, azaz öt évtizeden keresztül tartó karrierje során becslések szerint 250 millió dollárt szerzett. Azonban az évek során Turner és a néhai férje, Erwin Bach több ingatlant is birtokoltak Svájcban és Dél-Franciaországban. Ezzel a hihetetlen életúttal és vagyonnal a legendás énekesnő egy páratlan örökséget hagyott maga után.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tina Turner (@tinaturner) által megosztott bejegyzés


"Nagy szomorúsággal jelentjük be Tina Turner elhunytát. Zenéjével és határtalan életszenvedélyével világszerte rajongók millióit varázsolta el és inspirálta a holnap sztárjait. Ma búcsúzunk egy kedves baráttól, aki ránk hagyja legnagyobb munkáját: a zenéjét. Minden szívből jövő együttérzésünk a családjának szól. Tina, nagyon fogsz hiányozni nekünk." ( © Peter Lindbergh)

Tina Turner elképesztően sikeres karrierrel rendelkezett. 12 Grammy-díjat nyert, több mint 100 millió albumot adott el, és számos filmben is szerepelt. Emellett három bestseller memoárt írt, amelyek közül az egyiket az 1993-as Tina című életrajzi filmhez adaptálták, melyben Angela Bassett játszotta a főszerepet. Ezek a saját élettörténetét és tapasztalatait örökítették meg, hozzájárulva az ikonikus státuszához a zeneiparban és a szórakoztató világban.

forrás: musicaltickets-hamburg.de
Legfrissebb cikkek
Kategóriák
window.onload = function(){ };